POWERED BYApcoaflow-logo
Logo-transparent

APCOA PARKING Danmark A/S's idégrundlag er at tilbyde de bedste og mest kundevenlige løsninger i parkeringsbranchen. I APCOA PARKING Danmark A/S ser vi parkering som en service og derfor arbejder vi på at gøre parkering nemt, trygt og ikke mindst overskueligt til gavn for både bilister og kunder.

Når bilen er parkeret er det ikke længere nødvendigt at bøvle med automat og parkeringsbillet. I app’en kan man registrere sin bil via registreringsnummer, og derefter vælge at starte sin parkering.

Apple App Store - Download APCOA FLOWGoogle Play - Download APCOA FLOW

Få 50% rabat på din parkering, når du skal i DGI Byen

Få 50% rabat på din parkering ved DGI Byen

Når du bowler, svømmer, spiser, er til møde eller noget helt andet i DGI Byen, kan du lige nu få 50% rabat på din parkering. Rabatten får du ved bruge appen APCOA FLOW og indtaste koden CORONA2020. Se mere om, hvordan du gør herunder.

 

Brug for hjælp?

Se guiden nedenfor eller ring til os og få hjælp til at få rabat via appen

Telephone45 26 76 90

Sådan får du rabat på din parkering

For at du kan få dine 50% på parkering, skal du først hente appen APCOA FLOW. Hvis du ikke allerede har gjort det, kan den hentes her.

Klik på billederne herunder for at se en guide til, hvordan du opretter din parkering med rabat. Når du skal betale, indtaster du rabatkoden, som automatisk giver dig 50% rabat på hele din parkering.
OBS: Hvis du forlænger din parkeringstid efterfølgende, skal du huske at indtaste koden igen, for at få rabatten.

Rabatkoden er: CORONA2020

Klik på billederne nedenfor for at se hele galleriet...